Nem ritka, hogy a kaszinójátékosok minden lehetőséget megragadnak, hogy javítsák esélyeiket. Ez a rulett esetében sem kivétel. Néhány tipp és stratégia működhet a rulettasztalnál, amikor egy kaszinóban játszol, de mi a helyzet az online rulettel? Megnézünk néhány ismertebb tippet és stratégiát, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolhatják az online játékodat.

Tippek a rulett játék javításához

A rulett az egyik legkönnyebben hozzáférhető asztali játék a kaszinókban - a rulett egyre népszerűbbé válik, mivel az új játékosok könnyen megtanulhatnak vele játszani. De sok olyan lehetséges buktató is van, amelyet az új játékosok elkerülhetnek, ha követik ezeket az alapvető tippeket.

◆ Játsszon európai rulettet
Ha választhat az amerikai és az európai rulett között, mindig az utóbbit válassza. Az európai rulett jobb esélyeket kínál a játékosoknak, mivel nincs benne az a hírhedt 00, mint az amerikai változatban. Így az európai rulett több esélyt ad arra, hogy páros, páratlan vagy egy bizonyos színt találjon el.

◆ Külső fogadások
A külső fogadásoknak nagyobb az esélye a nyerésre, de meg kell fizetnie érte, mert a kifizetés sokkal alacsonyabb. A külső fogadások közé tartozik a piros, fekete, páros, páratlan, 1:18 vagy 19:36, és közel 50/50-es nyerési esélyt kínálnak.

◆ Játsszon belső fogadásokkal a magasabb nyereményszorzókért
A belső fogadások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy több olyan számot válasszanak ki, amelyek közel vannak egymáshoz az eredményjelzőn. A játékosok olyan kombinált fogadásokat használhatnak, mint a split, corner vagy straight, hogy jelentősen jobb esélyeket kapjanak.

◆ Játsszon online rulett neves online kaszinókban
Talán nyilvánvalónak tűnik, de fontos, hogy olyan kaszinóban játsszon, amely ésszerű esélyeket kínál, és garantálja, hogy megkapja a nyereményét. Ne hagyd ki a https://legjobbkaszino.hu/, ahol Tolnai Tibor kézzel válogatta össze a legjobb magyarországi online kaszinókat.

◆ Használja ki a bónusz előnyeit
Az üdvözlő bónuszok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy jelentősen több játékpénzt kapjanak a befizetésükből. A bónusz elnyerése ideális a rulettjátékosok számára, hogy kipróbáljanak néhány lehetőséget, mielőtt valódi pénzben játszanának.

Népszerű rulett stratégiák

Más asztali játékokkal, például a blackjackkel és a pókerrel összehasonlítva a rulett nem igényel ügyességet, mivel kizárólag a szerencsére támaszkodik. A legnépszerűbb rulett stratégiák a következők. 

◆ Martingale stratégia
A Martingale-stratégia alapfeltétele, hogy a játékosnak minden egyes veszteség után több tétet kell tennie. A nyertes tét olyan nagyságrendű lesz, hogy az minden veszteséget fedez, ráadásul a játékos az eredeti tétjének megfelelő összeget is nyer. Ne feledje, hogy ez egy magas kockázatú stratégia, amely nagy bankrollt igényel, és jelentős veszteségekhez vezethet, ha a győztes egy vesztes szériával néz szembe.

◆ Fordított Martingale stratégia
Ez a stratégia a feje tetejére állítja a Martingale stratégiát. Ahelyett, hogy minden egyes veszteség után megduplázná a tétet, a Reverse Martingale azt tanácsolja, hogy minden egyes győzelem után duplázza meg a tétet. Ez a stratégia lehetővé teszi, hogy egy szerencsés széria során egyetlen veszteség eltörölje az összes nyereséget.

Rulett szerencse

Természetesen vannak olyan stratégiák, amelyeket nem érintettünk. Végső soron a szerencsejáték-stratégiák nem fontosak a rulettjátékban. A rulettjátékban a szerencse játszik meghatározó szerepet. A játékosok azonban az alapvető bankroll-kezelési elvek és taktikai ismeretek követésével a saját javukra billenthetik az esélyeket, hogy szerencsét hozzanak a rulett ősi játékában.